İZMİR / GAZİEMİR - Aslanlar İlkokulu

Nis

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nın yer aldığı 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında geleneksel sanatlar ile kültürel mirasımızın tanıtılması, öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturulması ve yeteneklerini keşfetmeleri amacıyla;  “Minik Eller, Büyük Hayaller” adlı etkinlikler kapsamında öğrencilerimize çömlek yapma sanatı hakkında bilgi verilmiş ve usta öğretici Can bey eşliğinde çömleklerini yapma fırsatı bulmaları sağlandı.

Mrt

Anasınıfı Öğrencilerimiz Nuriye MUTLUSOY liderliğinde çağımızda çok önemli bir yere sahip kodlama becerisinin temelini atıyor. Öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyoruz.

Mrt

Gaziemir Spor Salonunda düzenlenen İFET oyunlarına 4 oyun branşında toplam 96 öğrenci ile katıldık.

Mrt

Aslanlar İlkokulu olarak öğretmenlerimize eğitimlerimiz devam ediyor.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü nedeniyle okulumuzda 'Türk'ün Özü Akif'in Sözü' temalı resim yarışması ile İstiklal Marşını En güzel Okuma Yarışması düzenlendi.

Ara

Kuruculuğunu Gaziemir Aslanlar İlkokulu 2/A Sınıf Öğretmeni Necife ŞENGÜL'ün yaptığı Azerbaycan ve Romanya'dan da okulların katıldığı Sağlık Dedektifleri Görev Başında Temalı e twinning projesi çocuklara sağlıklı beslenme bilinci kazandırmayı hedefliyor. Bunun yanında interneti bilinçli kullanma,farklı kültürleri tanıma ve farklı kültürlerel etkileşim gibi hedefleri bulunan projede öğretmen ve öğrencilerimize kolaylık ve başarı diliyoruz.

Bahar mevsimini yaşarken atölyemizde ağaç evler tasarladık.

Ock

Gelişen teknoloji ile öğrencilerimiz internete ulaşımı çok kolaylaşmıştır.Bu nedenle güvenli internet kullanımının önemi artmıştır.Okul olarak bu konun öneminin farkındayız.Okulumuz personel olarak  güvenli internet okul politikamızı oluşturduk.Okul panomuzu hazırladık. Velilerimizi ve öğrencilerimizi bu konuda bilinçlendirmek için okul sitemizde çeşitli broşürler yayınladık.Uzaktan  eğitimlerde bu konuya yer verdik.