İZMİR / GAZİEMİR - Aslanlar İlkokulu

Mrt

Anasınıfı Öğrencilerimiz Nuriye MUTLUSOY liderliğinde çağımızda çok önemli bir yere sahip kodlama becerisinin temelini atıyor. Öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyoruz.

Mrt

Gaziemir Spor Salonunda düzenlenen İFET oyunlarına 4 oyun branşında toplam 96 öğrenci ile katıldık.

Mrt

Aslanlar İlkokulu olarak öğretmenlerimize eğitimlerimiz devam ediyor.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü nedeniyle okulumuzda 'Türk'ün Özü Akif'in Sözü' temalı resim yarışması ile İstiklal Marşını En güzel Okuma Yarışması düzenlendi.

Ara

Kuruculuğunu Gaziemir Aslanlar İlkokulu 2/A Sınıf Öğretmeni Necife ŞENGÜL'ün yaptığı Azerbaycan ve Romanya'dan da okulların katıldığı Sağlık Dedektifleri Görev Başında Temalı e twinning projesi çocuklara sağlıklı beslenme bilinci kazandırmayı hedefliyor. Bunun yanında interneti bilinçli kullanma,farklı kültürleri tanıma ve farklı kültürlerel etkileşim gibi hedefleri bulunan projede öğretmen ve öğrencilerimize kolaylık ve başarı diliyoruz.

Bahar mevsimini yaşarken atölyemizde ağaç evler tasarladık.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.Emeği geçen  öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve velilerimize sonsuz teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Nis

FUN CODING JOURNEY  AVRUPA ORTAKLARIMIZDAN

KALBİMİZDESİNİZ MESAJI projemizde Romanya ve Yunanistan'dan proje ortak okullarımız  ülkemizde yaşanan deprem afeti sebebiyle  destek mesajlarını gönderdi.Duyarlı davranışlarından dolayı Avrupalı ortaklarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Peri bacaları, yağmur rüzgar ve sel sularının tüflerden oluşan yapıyı aşındırarak gerçekleşen kaya oluşumlarıdır.

Genellikle konik şekildedirler. Biz bu peri bacalarını balonlara binerek gezmeyi hayal ettik ve tarihimize göz attık.

• Çanakkale içinde vurdular beni
  • Ölmeden mezara koydular beni
  • Çanakkale köprüsü dardır geçilmez
  • Al kan olmuş suları bir tas içilmez
  • Çanakkale içinde aynalı çarşı
  • Anne ben gidiyorum düşmana karşı
  • Of gençliğim eyvah
  • Çanakkale içinde bir dolu testi
  • Anneler babalar ümidi kesti
  • Of gençliğim eyvah
  • Çanakkale'den çıktım yan basa basa
  • Ciğerlerim çürüdü kan kusa kusa
  • Çanakkale içinde sıra söğütler
  • Altında yatıyor aslan yiğitler
  • Çanakkale'den çıktım başım selamet
  • Anafarta'ya varmadan koptu kıyamet

Mrt

Uluslararası Astronomi Birliği'nin tanımına göre Güneş sisteminde sekiz gezegen bulunmaktadır. Güneş'e olan uzaklıklarına göre sıralandığında Merkür, Venüs, Dünya ve Mars olmak üzere dört karasal ve onların ardından Jüpiter, Satürn, Uranüs ve Neptün olmak üzere dört dev gezegen bulunmaktadır. Bizde bu gezegenlere nasıl yolculuk yaparızı hayal edip astronot olmayı düşledik ve resmimizi  renklendirdik.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü

İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü (12 Mart) münasebetiyle hazırlanan program okulumuzda yapıldı.