İZMİR / GAZİEMİR - Aslanlar İlkokulu

Serdar MEYDANERİ - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Serdar MEYDANERİ öğretmenlik görevine 02/12/2002 tarihinde Van ili Çaldıran ilçesi Aşağı Kuyucak İlkokulu´nda Sınıf Öğretmeni olarak başlamıştır. Çaldıran İlçesi Aşağı Kuyucak ve Bezirhane İlkokulularında Müdür Yetkilik görevlerinde bulunduktan sonra, 2005 Yılında Konak Mustafa Rahmi Balaban İlkokulu´na sınıf öğretmeni olarak atanmıştır. Burada Müdür Yardımcılığı görevine vekalet etmiş olup; 2011 yılında Barbaros Hayrettin İlköğretim okulunda kadrolu müdür yardımcılığı görevini yerine getirdi. 2014 yılında Meliha ve Doğan Akad İlkokulu´na Müdür olarak atanmış olup 9 yıl bu görevi yerine getirdi. Aslanlar İlkokulunda görevine 07/08/2023 tarihinde başlamıştır. Okul Müdürü Serdar MEYDANERİ Atatürk Üniversitesi Biyoloji Bölümü mezunu olup evli ve 2 çoçuk sahibidir.